Διονύσης Αλέρτας 2017-12-09T10:00:28+00:00

Project Description

Διονύσης Αλέρτας

Pastry Chef Criollo

Η ζαχαροπλαστική μπήκε στην ζωή του τυχαία αλλά μοιραία, όταν ως φοιτητής χρειάστηκε να εργαστεί για να πληρώσει την σχολή του. Εργάστηκε πλάι σε σπουδαίους chef pâtissier όπως ο Ζιλ Μαρσάλ της «Σπονδής» μόλις στα 24 του. Mε παραπάνω από 15 χρόνια εμπειρίας που περιλαμβάνουν τις συνεργασίες του με το «Gaspar» , το «Δειπνοσοφιστήριον Catering» και το «Ivoire» ενώ γεγονός αποτελεί το «Criollo» η δική του γαστρονομική δημιουργία στην Κηφισιά. 
Η αγάπη του για την σοκολάτα δεν κρύβεται για αυτό και για την συνταγή που μας χαρίζει επιλέγει δυο ειδών σοκολάτα.