Αντώνης Κουρκούτας 2017-12-09T10:02:01+00:00

Project Description

Αντώνης Κουρκούτας

Executive Sushi Chef Ιthaki Restaurant

Η «Ιθάκη» του Αντώνη Κουρκούτα είναι η ιαπωνική κουζίνα που μετά από περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και πολλούς πειραματισμούς σε διαφορετικές κουζίνες επέλεξε να παντρέψει την Ελλάδα με την Ιαπωνία με τον δικό του τρόπο. Τα πιάτα του θεωρούνται έργα τέχνης τόσο για την δεξιοτεχνία που κρύβουν όσο για την καλλιτεχνική τους εμφάνιση που δεν κρύβουν παρά μόνο εντυπωσιάζουν. 
Μαζί με την συνταγή που μας χάρισε περιγράφει και διαδικασίες που θα χρειαστείς για κάθε συνταγή σούσι. Πιάσε τα ξυλάκια και ετοιμάσουμε να πεις « 寿司».