Βασίλης Τσιόγκας 2017-12-09T09:49:52+00:00

Project Description

Βασίλης Τσιόγκας

Pizzaiolo – Ιδρυτής Εstio.gr

Γεννημένος στην Ήπειρο, από νωρίς κατάλαβε την αγάπη του για την ζύμη και τις παρασκευές της. Εκπαιδεύτηκε στην σχολή της Le Monde στα τμήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. 
Μετά την κατάκτηση εμπειρίας στα εστιατόρια της Αθήνας, εργάστηκε στο Paper Μoon του Μιλάνου μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και ενός γνήσιου pizzaiolo. 
H γοητεία της ιταλικής κουζίνας τον κέρδισε, αποτέλεσε έμπνευση – με την επιστροφή του στην Ελλάδα- για την δημιουργία μενού πολλών εστιατορίων στην Ελλάδα. 
Το πάντρεμα αγνών υλικών, ξεχωριστών τυριών ανήκει στην συνταγή που χάρισε για το βιβλίο μας, πως άλλωστε θα μπορούσε να δεχόμασταν κάτι λιγότερο από έναν από τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου;