Αλέξανδρος Τσιοτίνης 2017-12-09T09:54:15+00:00

Project Description

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Chef CTC Restaurant

«Και ούτε Χρυσοί Σκούφοι ούτε αστέρια Μichelin έχουν σημασία για μένα, σημασία έχει να βλέπεις ευτυχισμένους πελάτες» αναφέρει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης σε συνέντευξη του ιδιοκτήτης και chef του εστιατορίου CTC στην Καισαριανή. 
Το γαστρονομικό του ταξίδι ξεκινά μόλις από τα 17 του ανάμεσα σε Γαλλία, Ελλάδα, Παρίσι και Σαντορίνη ανάμεσα σε ουρανούς γεμάτους αστέρια Michelin. 
Μαθητεύτηκε δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους της γαστρονομίας μέχρι να γίνει και ο ίδιος ένας από αυτούς. 
Μας χαρίζει μια συνταγή με νιόκι τόσο ξεχωριστή όσο η φιλοσοφία που κρύβεται στο εστιατόριο του.