Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του «Χορτάστε (με) την ψυχή σας»,

Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της εικονογράφησης του βιβλίου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση της προσπάθειας μας.

Για τον σκοπό του βιβλίου μας, επικοινωνήσαμε με σπουδαίους ανθρώπους που μας έκαναν την τιμή να μας χαρίσουν μία συνταγή ο καθένας. Την λέξη «χαρίζουν» δεν την επιλέξαμε τυχαία καθώς  η συμμετοχή των 16 Chef είναι εθελοντική και φυσικά αφιλοκερδή.

Μπορείτε να γνωρίσετε τους 16 Chef μας εδώ. Η  αμεσότητα στην συνεργασία μας με τον καθένα ξεχωριστά δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς πρόκειται για ανθρώπους καταξιωμένους και βραβευμένους στον χώρο της γαστρονομίας και θα περίμενε κανείς να είναι δύσκολη η επικοινωνία, διαψευσθήκαμε με μεγάλη μας χαρά! Νιώσαμε από την πρώτη στιγμή πως ο σκοπός μας, έγινε σκοπός όλων! Η αληθινή ευγένεια και ο επαγγελματισμός ξεχωρίζουν στα χαρακτηριστικά των συνεργατών μας.

Η εταιρεία Γενική Ταχυδρομική ανέλαβε δωρεάν τις αποστολές της ομάδας από και προς, για την συχνή ενημέρωση και σωστή οργάνωση μας, ενώ η εταιρεία της ΤopHost μας έδωσε την ευκαιρία να διατηρούμε την πιο γευστικά αλληλέγγυα ιστοσελίδα μας εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Δεν είναι ακόμα ένα βιβλίο, είναι η έμπρακτή συμμετοχή της Ελληνικής Γαστρονομίας που δεν κλείνει τα μάτια στην ελληνική πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που θέλει τα παιδιά να μεγαλώνουν μακρυά ή χωρίς οικογένεια.

Επιλέξαμε τον Οργανισμό των Παιδικών Χωριών SOS γνωρίζοντας το σπουδαίο έργο τους απέναντι στα παιδιά και τα τελευταία χρόνια και σε βρέφη.

Πρέπει να γίνουμε μια αλυσίδα προστασίας, για όλα εκείνα τα παιδιά, που δεν ένιωσαν, που δεν έζησαν, που δεν γεύτηκαν όλα εκείνα που θα έπρεπε κάθε παιδί να έχει, μέχρι να φτάσει στα «ζεστά» χέρια των Παιδικών Χωριών SOS. Τώρα είναι δικό μας μέλημα να εξασφαλίσουμε την βοήθεια αυτή στο καθένα που την χρειάζεται.

Η τέχνη της γαστρονομίας, είναι κάτι παραπάνω από ένα νόστιμο φαγητό είναι η έμπρακτη απόδειξη πως η αγάπη είναι  απαραίτητη σε μια συνταγή και εμείς έχουμε μπόλικη!

Σας περιμένουμε δίπλα μας γιατί στην δική μας κουζίνα χωράμε πολλοί!

Καλέστε τους φίλους σας στην σελίδα μας για να μαθαίνετε τα όμορφα που ετοιμάζουμε!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη σας!

Mε εκτίμηση,

Ομάδα του «Χορτάστε (με) την ψυχή σας»

Μελίνα Λιουντμίλα Κωνσταντινίδη

 

 

2018-06-21T22:19:48+00:00