ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 2019-03-19T20:52:20+00:00

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ   

H εισαγωγική εμπορική εταιρεία Global Foods ειδικεύεται στην τροφοδοσία και τον εφοδιασμό επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και ήδη κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της.

Το φαγητό δεν είναι μόνο η δουλειά μας, είναι το Πάθος μας, η Αποφασιστικότητα που μας διακρίνει και ο Ενθουσιασμός μας!

Οι εταιρείες του ομίλου μας Unique Goods, MeatWise & Simply Cretan Foods καινοτομούν σε ιδέες, συνάπτοντας συνεργασίες με τους πλέον γνωστούς ιταλικούς οίκους με διαρκώς ανανεωμένες κατηγορίες τροφίμων και ποτών Μεσογειακής γαστρονομίας υψηλής ποιότητας, φροντίζοντας πάντα να καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες, ακόμη και της πιο απαιτητικής αγοράς.

Έχοντας εξασφαλίσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, διαθέτουμε εξειδικευμένους χώρους αποθήκευσης και ένα από τα πιο σύγχρονα οργανωμένα δίκτυα διανομής, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των προϊόντων στους πελάτες μας πανελλαδικά.

Σκοπός μας είναι να τροφοδοτούμε τα όνειρά σας! Είμαστε οι άνθρωποι πίσω από το φαγητό και τις υπηρεσίες στήριξης, που τροφοδοτούν την ημέρα σας και που σας κάνουν να χαμογελάτε.

FoodService  σημαίνει για εμάς «υπηρεσία», νέες ιδέες για την επιχείρησή σας με Chef, που σας ενημερώνουν για τις τελευταίες τάσεις και εργάζονται ως σύμβουλοι – εκπαιδευτές, σε επαγγελματικές κουζίνες και στο service των πελατών σας, προκειμένου να προβάλουν τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας. Τέλος, διαθέτουμε συμβούλους μάρκετινγκ που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Εσείς εστιάστε σε αυτό που σας αρέσει και κάνετε καλύτερα, τα υπόλοιπα αφήστε τα σ’ εμάς.

Και φυσικά, δεν σταματάμε εκεί!

Γίνετε συνεργάτης μας σήμερα και γευτείτε τη διαφορά της Global Foods.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ CHEF
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ