Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ 2019-03-13T17:41:48+00:00

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από την ευτυχία ενός παιδιού; Η απάντηση μας είναι πως τίποτα δεν αξίζει, δεν είναι πιο ακριβό, πιο πολύτιμο από το χαμόγελο ενός παιδιού. Το βιβλίο μας γράφτηκε για αυτό ακριβώς το σκοπό, για την κατάκτηση αυτής της σημαντικής πράξης.

Mαγειρική είναι οι συνταγές της μαμάς, τα κυριακάτικα τραπέζια, οι γιορτές με συγγενείς, τα μυστικά νοστιμιάς της γιαγιάς, το καλόπιασμα του παππού. Πως θα ήταν όμως η μαγειρική χωρίς οικογένεια;

Με αυτή την σκέψη γεννήθηκε, το βιβλίο μας. Ένας βιβλίο συνταγών μαγειρικής με την μορφή κόμιξ, όπου όλα τα έσοδα των δημιουργών θα δοθούν με σκοπό την στήριξη των υπέροχων παιδιών χωρίς οικογένεια τoυ Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS.

16 σπουδαίοι άνθρωποι και Chef χαρίζουν ο καθένας, μια από τις συνταγές τους και σχεδόν μαγικά μεταμορφώνεται σε ένα συναρπαστικό βιβλίο που θα θυμίσει τις εποχές των κόμιξ στους παλιούς και φέρνει κοντά τους νέους στο κόσμο των καρέ.

Το βιβλίο μας «Χορτάστε (με) την ψυχή σας» θα σας αποκαλύψει εκπληκτικά πιάτα, μαγειρικά μυστικά και τον τρόπο να γεμίσετε την ψυχή σας με πεντανόστιμη αγάπη!

Δέστε τις ποδιές σας, ακονίστε τα μαχαίρια σας, κάτι καλό «μαγειρεύουμε» και έχουμε τους καλύτερους βοηθούς, όλους σας!

Το βιβλίο μας υπολογίζεται να είναι έτοιμο στα μέσα του Απριλίου, μιας και διανύουμε την διαδικασία έκδοσής του!

Eάν θέλεις να ενημερωθείς μέσω email για την έκδοση και την παρουσίαση του, συμπλήρωσε το email σου εδώ:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ CHEF
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ