ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2019-03-14T18:27:57+00:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πίσω από τα παρασκήνια του βιβλίου μας δεν είμαστε πολλοί. Μονάχα τρεις. Προσθέσαμε στο μίξερ ο καθένας τις γνώσεις στο αντικείμενο του, μισή κουταλιά μεράκι, μια ολόκληρη αγάπη και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ας γνωριστούμε…

Λιουντμίλα-Μελίνα Κωνσταντινίδη


Μένει και εργάζεται ανάμεσα σε δυο κόσμους της Αθήνας και της Καρπάθου. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την μαγειρική όταν παράλληλα σπούδαζε Πληροφορική στο ΑΤΕΙΘ. Ο εθελοντισμός μπήκε στην ζωή επίσημα στα 18 και από τότε δεν τον εγκατέλειψε. Ίδρυσε τον πρώτο επίσημο Οργανισμό Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία “Donate Hair-Donate Love” στα 22 της χρόνια, ενώ είχε την τιμή να βραβευτεί ως «Γυναίκα της Χρονιας-Κοινωνικό Έργο» για το έτος 2017 από τον όμιλο του ΑΝΤ1 και το περιοδικό Beauty. Ο σκοπός της είναι να κάνει όσα περισσότερα παιδιά ευτυχισμένα με τις δράσεις που εμπνεύεται. Αγαπημένη της Chef είναι η μαμά της.

Σταύρος Κουτσιούκης


Κάθε χρώμα, κάθε χαρακτήρας του βιβλίου ανήκει στην ιδιοφυή προσωπικότητα του κομιξά Σταύρου Κουτσιούκη. Τον γνωρίζετε από τον ήρωα του Yellow Boy που αγαπάμε πολύ, ενώ άφθονα κόμιξ έχουν εκδοθεί με την υπογραφή του. O συνδυασμός του ερωτισμού, την καθημερινότητας,του ρεαλισμού και του χιούμορ είναι εξωτικό κοκτέιλ επιτυχίας. «Μαγειρεύει» Γιαχνί για την συνεργασία του με το «Κουρμπέτι», ενώ θα δείτε την αυθεντία του σε δεκάδες ακόμα σειρές κόμιξ, με σπουδαίες συνεργασίες . Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε μαγειρεύοντας με τους χαρακτήρες των μικρών Chef που επινόησε για τον βιβλίο μας.

Κυριάκος Καρπούζης


Τι θα ήταν ένα βιβλίο μας χωρίς επίσημη ιστοσελίδα; Φαγητό χωρίς αλάτι! Αυτό σκεφτήκαμε και εμείς και καλωσορίσαμε στην μικρή ομάδα του βιβλίου μας τον Κυριάκο. Δημιουργός της ιστοσελίδα μας , χάρισε απλόχερα την γνώση του και τον χρόνο του για να στρώσουμε το πιο «νόστιμο τραπέζι» στο χώρο του ίντερνετ. Επιμελείται όλη την διαχείριση της ιστοσελίδας και κάθε λεπτομέρειά της ανήκει σε εκείνον. Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ, αγαπάει να “μαγειρεύει” κώδικα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ CHEF
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ